Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suočeni oči u oči

Bratići Matanić na sudu pobijali međusobne iskaze

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prijetnje i svađa na jutrošnjem sučeljavanju Roberta i Luke Matanića osumnjičenima za ubojstvo Ive Pukanića. Svjedočili su u postupku protiv Velimira Žaka optuženog da je 24. srpnja ove godine ukrao Opel Corsu kojom su atentatori pratili Ivu Pukanića. Robert Matanić ostao je pri iskazu da im je Žak dao ukradeni automobil.

Njegov bratić Luka sve je demantirao rekavši Robertu 'zašto to pričaš kao da si živi mrtvac?'. Žak je ponovio da nikada nije predao nikakav automobil, a Robert Matanić je kazao kako mu je bolje da prizna jer mu se mogu dogoditi puno gore stvari. Sutra se očekuje izricanje presude.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pokajnik može biti samo netko iz 'ekipe' Slika nije dostupna Tko je Robert Matanić?

>> Mafalani: Robert Matanić laže k`o pas!

>> Matanić traži uključenje u program zaštite svjedoka?

Sutkinja je odlučila suočiti bratiće Matanić nakon što je Robert prošli puta svjedočio kako je Luka bio s njim kada je od Velimira Žaka dobio na korištenje Opel Corsu kojom su Pukanićevi ubojice pratili svoju metu, a što je Luka u svome svjedočenju opovrgao. 'Smatram da se optužnica protiv mog klijenta temelji na samo jednom iskazu za koji bi se moglo reći da nije utemeljen', rekao je Darko Štirmer, odvjetnik Velimira Žaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene