Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pod rotirkama

VIDEO Dramatična noć u Zagrebu, policija u neviđenoj potjeri, svjedokinja za DNEVNIK.hr: "Pored auta je na travi sjedio muškarac, oko njega policija. Pretraživali su mu auto"

Aktualno Galerija Ilustracija Ilustracija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix Puno policije na zapadu Zagreba Puno policije na zapadu Zagreba Foto: Snimio čitatelj Policijska potjera u Zagrebu Policijska potjera u Zagrebu Foto: Luka Stanzl/Pixsell Policijska potjera u Zagrebu Policijska potjera u Zagrebu Foto: Luka Stanzl/Pixsell +1 Policijska potjera u Zagrebu Galerija 1/6 >>
Stanovnike zagrebačkih kvartova Srednjaci, Jarun i Vrbani u utorak navečer uznemirio je velik broj policijskih vozila koja su ulicama prošla pod rotirkama. Pitali smo zagrebačku policiju o čemu se radi.

"Postupanje vezano za promet. Utvrđuju se sve okolnosti", kazali su nam iz zagrebačke policije i poručili kako će više informacija o događaju imati ujutro.

Neslužbeno doznajemo kako se radi o vozilu koje se nije zaustavilo.

Opširnije informacije o događaju bit će dostupne u srijedu ujutro.

Čitateljica koja nam je proslijedila videe potjere kazala nam je kako je već oko 21 sat vidjela policiju kako ide prema Jankomiru i zatim nazad.

"Tako je prošlo pet-šest vozila i onda su samo stali kod nebodera, oko tog crvenog auta, pored auta na travi je sjedio muškarac, a oko njega policija. Ostali su mu pretraživali auto. Došao je i inspektor, a svi iz okolnih zgrada spustili su se ispred. Taj je auto bio slupan, cijeli branik", rekla nam je čitateljica i dodala kako je policija zagradila velik dio područja oko mjesta događaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene