Vatrogasna postrojba Zagreb
Vatrogasna postrojba Zagreb Foto: Facebook/Vatrogasna postrojba Zagreb

Nakon razornog potresa koji se osjetio i u Zagrebu, vatrogasci su na terenu te saniraju sve što je potrebno. Na intervenciji zagrebačkih vatrogasaca raspoloženje im je popravio, ni manje, ni više nego - jedan leptir.


Zagrebački vatrogasci na Facebooku su objavili fotografiju prilikom jedne od intervencija gdje su sanirali razrušeni dimnjak. Naime, na ''siguran dlan'' njihovog kolege vatrogasca sletio je leptir.

Vezani članci Tomislav Fiket, seizmolog Seizmolog Fiket o širenju rupa na Banovini i mogućnosti novih jačih potresa: ''Nadamo se da ih neće biti, ali i to bi se moglo dogoditi" Sanacija zgrade u Vukovarskoj oštećene od potresa - 1 S najopasnije zgrade u Zagrebu uklonili i posljednji dio oštećene konstrukcije: "Noćas ćemo mirno spavati, nakon mjeseci strepnje"

Uz sliku su napisali i jedan inspirativni citat te pokupili mnoštvo simpatija ostalih korisnika na društvenoj mreži.

"Ne trudi se uhvatiti leptira. Ako se želi igrati s tobom, sam će sletjeti na tvoju ruku.. Tako je i s ljudima. Ne trči za njima, ako te žele sami će doći" ……i mi dolazimo na intervencije, a leptir u razrušenom dimnjaku na današnjoj intervenciji sletio je na siguran dlan našeg kolege.''

 

" Ne trudi se uhvatiti leptira. Ako se želi igrati s tobom, sam će sletjeti na tvoju ruku.. Tako je i s ljudima. Ne trči...

Objavljuje Vatrogasna postrojba ZagrebSubota, 2. siječnja 2021.