Obavijesti Video Pretražite Navigacija
463 izlagača

Zagrebački velesajam ugostio kremu autoindustrije: Osim u automobilima posjetitelji mogu uživati i u bogatom popratnom sadržaju

Najbolje od autoindustrije (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Najbolje od autoindustrije (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Najbolje od autoindustrije (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Najbolje od autoindustrije (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Najbolje od autoindustrije (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
Zagrebački velesajam otvorio je svoja vrata i ugostio najbolje od automobilske industrije u ovom trenutku.

Zagrebački velesajam ugostio je kremu automobilske industrije.

Pročitajte i ovo Automobil - 1 najnoviji rezultati Poražavajući podaci nisu dobri za sigurnost: "Ako nešto ne valja, može doći do velike havarije" Slika nije dostupna 460 izlagača iz 34 zemlje Zagreb Auto Show: Zavirite na najposjećeniji i najatraktivniji sajam

"Ovo je najbogatija postaja do sada. Na 70 tisuća četvornih metara predstavljaju se 463 izlagača iz 34 zemlje, 14 paviljona je u pitanju, 85 brendova i od njih 133 premijerna prikazivanja", govori Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma.

Domaća publika ipak neće vidjeti najbrži električni automobil na svijetu, hrvatske proizvodnje. Umjesto Zagreba, u njegovim performansama uživat će posjetitelji u SAD-u.

Najbolje od autoindustrije (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Najbolje od autoindustrije (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Na izložbi nisu samo automobili, i oni koji uživaju na dva kotača u idućih nekoliko dana doći će na svoje.

"Prodaja ide sve bolje i bolje kako se budi tržište u zadnjih nekoliko godina, jako je živnulo", govori Sanja Mikulić Mišar, marketinški menadžer.

Živnuo je i automobilski turizam. Još uvijek u povojima, no sve je više onih koji u automobilima uživaju u ljepotama Lijepe Naše.

"Ljudi, pogotovo stranci, još uvijek nemaju viziju kako mi imamo najljepše i najsigurnije ceste, kako smo fenomenalno povezani sa jednog kraja na drugi kraj, a uz te ljepote i gastronomiju i pristupačne ljude pokušavamo objediniti i promovirati Hrvatsku u najljepšem mogućem svjetlu", govori Robert Bajs, organizator Pink winga.

No osim u automobilima posjetitelji će moći uživati i u popratnom sadržaju. Tu su brojne nagradne igre, brojne prezentacije i probne vožnje. Izvan paviljona organiziran je drift taxi, vožnja između čunjeva u trkaćem automobilu, kao i vratolomije na motociklima. Na svoje će doći i ljubitelji oldtimera jer će biti i stručnih skupova.

U svemu izloženom, publika može uživati do 21 sat, u petak i subotu do 22 sata, sve do nedjelje kada sajam zatvara svoja vrata.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene