Željko Milašinović
Željko Milašinović Foto: Željko Milašinović/Facebook

Zagrebačka policija izvijestila je da su nepoznati počinitelji u petak navečer 24-godišnjaku istrgnuli torbicu s dokumentima i novcem, a zagrebački pjevač Željko Milašinović na Facebooku je objavio da je meta napada bio on i to zato što je homoseksualac.


Ne navodeći identitet oštećenog, policija je u subotu navela da u Ulici Antuna Šoljana u petak dogodio napad i da je muškarcu ukradena torbica s novcem i dokumentima.

Zagrebački pjevač Željko Milašinović u subotu je na svojem Facebooku profilu objavio da je on spomenuti napadnuti muškarac.

"Danas oko 20:30 sam napadnut od strane trojice mladića koji su mi iz ruke oteli torbicu u kojoj su mi se nalazili ključevi od stana, novčanik sa dokumentima, te novcima. Cijeli slučaj je prijavljen policiji, te se duboko nadam da će se uspješno završiti", napisao je Milašinović.

Sanjin Kirigin, direktor Energa Više od 100.000 građana u problemima zbog plina, moraju hitno mijenjati opskrbljivača: "Bit će nepotrebne nervoze..."

"Žalostan sam samo u kakvom mi to lošem i jadnom svijetu živimo i zašto svatko nema pravo na slobodu izbora! Iskreno se nadam samo najboljem iz ove priče jer nekako, još vjerujem u dobro. Hvala policijskoj postaji Črnomerec na izuzetnoj susretljivosti! Netko to gore, vidi sve!", dodao je.

Kasnije se na Facebooku još jednom osvrnuo na incident te napisao da je napadnut jer je homoseksualac.

"Napasti nekoga zato jer je drugačiji, zato jer se ne uklapa u masu, jer je rođen da se ističe je krajnje bolesno. Sav taj bolesni balkanski mentalitet dolazi od kućnog odgoja. Učite svoju djecu moralnim načelima, učite ih da prihvaćaju različitosti i da to biti poseban je nešto predivno!", napisao je.

Kante za otpad - 1 Zbogom, Kantograde! Iz centra Zagreba uklonit će se kante za smeće, građani zabrinuti: "Sve je to teoretski odlično, ali u praksi neizvedivo"

"Napadnut sam jer sam homoseksualac i ne, nije mi važno što će ljudi reći. Netko sam tko će i dalje ostati isti, jer da mrzim ne znam. S moje strane ljubav i pozitivna energija sa jednim iskustvom više!", dodao je.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju