Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srednjoškolci online

Svi zagrebački osnovnoškolci vraćaju se u škole? Pavičić Vukičević objasnila zašto su to predložili Nacionalnom stožeru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šefica zagrebačkog Stožera Jelena Pavičić Vukičević rekla je kako formuliran prijedlog da se svi osnovnoškolci od idućeg tjedna vrate u školske klupe.

Nastavu bi online još tjedan dana pratili učenici prvih triju razreda srednjih škola, a kao razlog tome navela je činjenicu što srednjoškolci koriste javni prijevoz.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija, učenici Objavilo ministarstvo Poznato kada počinju upisi u srednje škole: Ovo su važni rokovi, ima i promjena u gimnazijama

"Formulirala sam prijedlog da bi se od ponedjeljka u školske klupe vratili svi osnovnoškolci, ne samo od 1. do 4. razreda, te bi zapravo izvan nastavnog procesa ostali učenici 1. do 3. razreda srednje škole", kazala je Pavičić Vukičević te dodala kako su u Gradu svjesni toga da je u javnom prijevozu veća opasnost od širenja virusa te tako žele zaštititi sugrađane. 

"Osnovnoškolci idu u škole u svojim kvartovima i molim srednjoškolce da se strpe još tjedan dana", poručila je Pavičić Vukičević za N1.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene