Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši saveznici?

Bandić odgovorio HDZ-ovu ministru: "Pošteno sam podupro Grabar-Kitarović, nije mi žao"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je izjavu ministra gospodarstva Darka Horvata da bi Bandića trebao zamijeniti netko mlađi.

"Neka ministar Horvat pomete najprije ispred svog dvorišta u Varaždinu i Čakovcu", poručio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirajući izjavu ministra gospodarstva Darka Horvata da bi Bandića trebao zamijeniti netko mlađi.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović čeka se most? Milanović već ima podršku 57 zastupnika? "Pitali su nas želimo li razgovarati" Zoran Milanović - 2 Objava na Facebooku Oglasio se Milanović! "Mandat može dobiti..."

Upitan o tome je li on osobno kriv za izborni poraz Kolinde Grabar-Kitarović, Bandić je rekao: "Ja nikome nisam ništa skrivio, ja sam uvijek rješenje. Kada budu drugi osvojili šest mandata u Zagrebu, neka se jave. Ja sam pošteno podupro Kolindu Grabar-Kitarović, nije mi žao.

Želim uspjeh novom predsjedniku Zoranu Milanoviću. Želim mu sve dobro, da vodi sukladno ovlastima ustavnim i radi svoj posao, kao što ja radim svoj posao u Gradu Zagrebu".

Bandić od Milanovića očekuje da promovira hrvatsku zemlju, "kao što je to radila i dosadašnja predsjednica, odnosno svi predsjednici".

Evo što je rekao o suradnji s Milanovićem.

"Sa svima koji budu željeli surađivati gradonačelnik će korektno i pošteno surađivati.

Kao što sam ja prisegao da vodim pola Hrvatske već 20. godinu šest mandata, tako će 15. ili 16. veljače prisegnuti novi predsjednik kojem čestitam prisegnuti da obavlja svoju funkciju sukladno Ustavu i zakonima", napomenuo je zagrebački gradonačelnik.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene