Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priopćio Radio taksi

Zagreb: Nakon dva dana prekinut štrajk taksista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruženje Radio taksi Zagreb priopćilo je da je prekinulo štrajk koji je počeo u četvrtak jer su pregovori s Gradskim uredom za promet završili prijedlogom odluke koji zadovoljava obje strane, a građanima istovremeno omogućuje znatno povoljniji taksi prijevoz.

Radio taksi Zagreb ponovno se ispričava svim građanima koji su zbog štrajka otežano obavljali svoje svakodnevne obveze.

Pročitajte i ovo Prosvjed poljskih farmera na granici s Ukrajinom postigli dogovor s vladom Od studenog blokiraju granične prijelaze: Poljski kamiondžije prekidaju prosvjed Taksi - 2 Pokrenuli peticiju Domaći taksisti negoduju zbog stranih radnika: "Ne ispunjavaju uvjete za voziti i biti na cestama, a problem je i komunikacija"

Kako je izjavio konzultant toga udruženja Vinko Kovačić, Radio taksi Zagreb objavio je priopćenje baš zbog građana kako bi oni znali da se sada mogu u potpunosti koristiti uslugama Radio taksija Zagreb.

O sadržaju prijedloga odluke za sada pak ne žele davati informacije jer je, kako se i navodi u njihovu priopćenju, 'sada na redu Skupština Grada Zagreba koja mora potvrditi novi prijedlog odluke'.

>> Zagrebački taksisti u štrajku do daljnjega

Radio taksi Zagreb predstavio je u utorak projekt 'Taksi plus', nakon čega su, podsjeća se, predstavnici Radio taksija Zagreb održali sastanak s predstavnicima Gradske skupštine koji su pozdravili taj projekt, ali su i uputili predstavnike Radio taksija Zagreb u Gradski ured za promet s kojim su predstavnici udruženja Radio taksi Zagreb pregovarali dva dana . (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene