Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema dogovora

Zagrebački taksisti u štrajku do daljnjega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Štrajk zagrebačkih taksista, koji nisu postigli dogovor s Uredom za promet, nastavlja se do daljnjega.

Glasnogovornik Radio taksi Zagreba  Mirsad Hukić za Dnevnik.hr je rekao kako se razgovori u Uredu za promet gradskog poglavarstva nastavljaju jer dogovor zagrebačkih taksista i Grada Zagreba još uvijek nije postignut.

Pročitajte i ovo Taksi - 2 Pokrenuli peticiju Domaći taksisti negoduju zbog stranih radnika: "Ne ispunjavaju uvjete za voziti i biti na cestama, a problem je i komunikacija" Policija; ilustracija - 2 Pravila su ista za sve Dvije skupine vozača su pod posebnim nadzorom policije: Dnevnik Nove TV otkriva zašto

'Mi ostajemo u štrajku dok se ne postignemo suglasnost oko uvijeta koji će biti zadovoljavajući za sve zagrebačke taksiste', rekao je glasnogovornik taksista koji su u štrajku od četvrtka ujutro. Taksisti iako su u štrajku besplatno prevoze trudnice i građane koji moraju u bolnice, no, komunikacijski centar ne prima narudžbe.

>> Zagrebački taksisti pozvani da odustanu od štrajka

Podsjetimo, zagrebački taksisti stupili su u štrajk jučer u 8.30 sati jer drže da najnovije odredbe koje trebaju stupiti na snagu 26. listopada ne idu u njihovu korist. Naprotiv, tvrde da Gradski ured za promet ignorira sve njihove želje, zahtjeve i prohtjeve te ne želi uključiti struku u vezi s donošenjem novih odluka. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene