Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavlja obrazovanje

Zadranin osuđen zbog Facebooka piše magisterij o društvenim mrežama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadranin uvjetno osuđen na šest mjeseci zatvora zbog otvaranja lažnih profila dviju djevojaka na Facebooku i Iskrici, svoje kazneno djelo iskorist će za nastavak obrazovanja.

Zadranin će uskoro braniti magistarski rad na temu komunikacija na društvenim mrežama, piše Večernji list. Dodaje kako mu je Ekonomski fakultet u Zagrebu dao dozvolu da javno brani magistarski rad na temu "Interaktivna marketinška komunikacija na primjeru društvenih mreža".

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

>> Prva presuda za zloporabu Facebooka: Zadraninu šest mjeseci uvjetno

Sve se to dogodilo samo dva tjedna nakon nepravomoćne presude za kazneno djelo. Ovu informaciju potvrdio je i sam 28-godišnji Zadranin.

Posjetimo, zadarski Općinski sud proglasio je 28-godišnjaka krivim za 'komunikaciju' na Facebooku i Iskrici, gdje je otvorio lažne profile dvjema djevojkama i nanio im traume.  Zadranin i danas tvrdi da nije kriv.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene