Darko Kovačević (Foto: Pixsell, Dino Stanin)
Darko Kovačević (Foto: Pixsell, Dino Stanin) Foto: Pixsell, Dino Stanin

Optužnicom se Darka Kovačevića tereti za kazneno djelo prijetnje i nanošenja teške tjelesne ozljede.


Odvjetnik 31-godišnjeg Darka Kovačevića zvanog Daruvarac na ročištu u četvrtak u Zadru zatražio je kombinirano vještačenje psihologa i psihijatra.

Vezani članci Suđenje Darku Kovačeviću (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Darko Kovačević Daruvarac na sudu: "Kriv sam!", presuda moguća već sutra Darko Kovačević Daruvarac (Foto: Dnevnik.hr) Hoće li opet isključiti javnost? U srijedu nastavak suđenja Darku Kovačeviću za brutalno premlaćivanje djevojke u kafiću

Andrej Korljan na sud je donio znanstvene radove o anabolicima i steroidima i njihovu djelovanju u kombinaciji s alkoholom.

Državni odvjetnik Igor Vulić bio je protiv, pišu 24sata. "Budući da nije napravljen alkotest, znamo da je optuženi mogao lagati o tome koliko je popio, kao i o tome koje je tablete popio. Svako daljnje filozofiranje o svjedočenju vještaka je pravljenje cirkusa od suda", kazao je.

Svjedočila je 26-godišnja vlasnica kafića Chill Out na Meladi, u kojem je Daruvarac tukao djevojku. Ušla je u kafić nekoliko minuta prije. "Vidjela sam da je cura krvava i izašle smo s njom van. Nisam vidjela što se dogodilo jer je bila gužva. Nije dala da zovem Hitnu jer se bojala majke, pa je Hitnu nazvala susjeda", kazala je.

Svjedoci nisu došli, vlasnica ništa nije vidjela

Kaže da Daruvarca nije vidjela i da ne zna što se u kafiću događalo. Pretučena djevojka odradila je dvije smjene u kafiću u kojem je pretučena, a trebala je odraditi tamo ljetnu sezonu. "Bili smo skupa Darko i ja na fešti taj dan, dosta se popilo, vidjela sam ga kako pije viski i vino, sjedio je pokraj mene", kazala je vlasnica kafića i dodala da ne zna za to da je djevojka pretučena u WC-u kafića.

Jedan se svjedok opravdao i javio da je bolestan, jedna svjedokinja da joj nema tko čuvati djecu i da nema novca za put, a jedan svjedok nije došao.

U kafiću su tri kamere. Vlasnica lokala kazala je da snimke nije pogledala te da ne zna objasniti zašto nije.