Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nešto smo raspravljali'

Zadar: Uhvatili svećenika na haubi s drugim muškarcem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Vranskom su jezeru uhvaćena dvojica muškaraca usred seksualnog odnosa. To i ne bi bila vijest po sebi da jedan od njih dvojice nije - svećenik.

'Dragi župljani, na vjerujte kad vam kažu da su me našli s drugim muškarcem u autu!', rečenica je koja je prošle nedjelje odjeknula tijekom mise u jednoj župi nedaleko Zadra.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Naime, među župljanima se već ranije proširila vijest o njihovom župniku kojeg je na Vranskom jezeru u sladostrašću s drugim muškarcem uhvatila policija. Župnik i njegov prijatelj uhvaćeni su na automobilu, piše Voxportal. Tako je. Ne u automobilu, nego na automobilu. Točnije na haubi.

Šok na misi: Svećenik objavio, 'Čekam dijete!'

Policajci su te večeri, kako piše Voxportal, bili u ophodnji jer su već neko vrijeme sumnjali u aktivnosti krivolovaca na tom području pa su postavili zasjedu. Približili su se sumnjivom automobilu, no umjesto krivolovaca na haubi automobila zatekli su dvojicu muškaraca usred seksualnog odnosa. Priveli su ih zbog remećenja javnog reda i mira, navodi portal.

Mještanima je, navodno, već poznata homoseksualna orijentacija drugog muškarca, no vijest o privedenom župniku ih je šokirala. Policiji je rekao kako su samo 'nešto raspravljali'.

Glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan, na upit Dnevnik.hr-a o seksualnom odnosu dva muškarca na javnom mjestu, rekao je kako 'policija nije imala službenih postupanja takvog tipa'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene