Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Praćenje posjeta uživo

Za susret s Papom Benediktom pripremite kabanicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kišni oblaci, kako se danas prognozira za sljedećih tjedan dana, trebali bi iznad Zagreba biti i u subotu i u nedjelju kada će u Hrvatskoj boraviti papa Benedikt XVI.

Prema trenutačnoj prognozi Hidrometeorološkog zavoda, papu Benedikta XVI. dočekat ćemo po kiši. Kišni oblaci, kako se danas prognozira za sljedećih tjedan dana, trebali bi iznad Zagreba biti i u subotu i u nedjelju.

Pročitajte i ovo Nikola Vikić - Topić - 1 LOŠE VRIJEME NIJE ALIBI Građansku dužnost želite obaviti bez kišobrana? Evo kada je najpovoljnije za otići na birališta Ilustracija Meteorolog Nikola Vikić-Topić Pripremite kišobrane, pogoršanje vremena širi se na cijelu Hrvatsku

Hodočasnicima koji planiraju dolazak u Zagreb i susret s Papom to ne bi trebalo predstavljati veći problem, premda će loše vrijeme sigurno pokvariti ugođaj na dva velika susreta: u subotu navečer na Trgu bana Josipa Jelačića i u nedjelju na misi na Hipodromu.

>> FOTO: Počele pripreme za dolazak Pape, pogledajte kako će izgledati pozornica

U uputama za hodočasnike organizatori napominju da se na te susrete ne smiju nositi kišobrani, nego da se od kiše može štiti jedino kabanicama. Dakle, dobra kabanica i nepromočive cipele i na susret s Benediktom XVI.! (VLM agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene