Lučićev odvjetnik Šime Savić kaže da postoji dobra volja s obje strane da se okonča desetogodišnji spor. Temelj pregovora je nepravomoćna presuda prema kojoj Lučić od države za odštetu treba dobiti oko 5 milijuna kuna s kamatama i troškovima.

Galerija +0 Frane Lučić (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Najkasnije za tjedan dana trebao bi se znati ishod pregovora o nagodbi države s Franom Lučićem i to čini se s pozitivnim rezultatom za samog Lučića, otkrio je za Dnevnik Nove TV njegov odvjetnik Šime Savić.

Vezani članci Zgrada u Zadru - 2 Odluka koja je podigla popriličnu prašinu: Država daruje Crkvi zgradu na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Zadru Hrvoje Krešić analizirao državne nekretnine - 1 Hrvoje Krešić za Dnevnik Nove TV o problemu s državnim nekretninama: "Postaje očito da služe nekoj drugoj svrsi"

Rekao je da postoji dobra volja s obje strane da se okonča desetogodišnji spor Frane Lučića protiv države. Temelj pregovora je nepravomoćna presuda prema kojoj Lučić od države za odštetu treba dobiti oko 5 milijuna kuna uključujući kamate i troškove.

Šime Savić, odvjetnik Frane Lučića, ne želi otkriti o kojemu je iznosu riječ.

"O visinama ne bi govorili, ali presuda je dovoljno jasna, presuda je temelj razgovora, u presudi stoje i visine i vidovi i kriteriji i sve drugo kako se došlo do tih iznosa", kaže Savić, ne želeći komentirati iznos od oko 5 milijuna kuna za Franu Lučića.

Što na sve kaže Frane Lučić?

"Frane Lučić kaže da želi da se što prije ovo okonča, i da može živjeti svoj život normalno", kaže odvjetnik Savić.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju