Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u Provjerenom

Za lažno konopljino ulje plaćali čak 12.000 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ulje konoplje koje je trebalo smanjiti bolove, zaustaviti progresiju bolesti, pacijenti su plaćali i do 12.000 kuna.

Kako, ni po izgledu ni mirisu, nije ličilo na konopljino ulje ekipa Provjernog odnijela je navodni lijek na testiranje kod kod sudske vještakinje Biserke Rihe. Rezultati istraživanja bili su šokantni. Umjesto konoplje pronađeni su tragovi naftnih derivata, vazelina i svinjske masti.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

UNOSAN BIZNIS: Evo koliko dobije za litru konopljinog ulja

U kontakt s udrugom dr. Živkov, preko koje je sugovornik kupio ulje, više je nemoguće stupiti, kao i s čovjekom koji mu je ulje dostavio. Iako Udruga za medicinsko informiranje, čuvanje i unapređenje zdravlja dr. Živkov na svojim službenim stranicama tvrdi kako surađuje s nekoliko zdravstvenih institucija u Hrvatskoj, od svih smo navedenih instiutucija dobili negativan odgovor na tu tvrdnju. Navedene institucije tvrde kako za udrugu nisu nikada čuli.

Više pogledajte u Provjerenom večeras u 22:00 sata!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene