Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spektakularan doček za generala!

Gotovina u Pakoštanima: Pogledajte snimke s dočeka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatan spektakl priredile su Pakoštane za svog sumještanina generala Antu Gotovinu koji se vratio kući nakon više od 10 godina.

General Ante Gotovina je u pratnji supruge Dunje i odvjetnika Luke Mišetića stigao u Pakoštane. Okupljeno mnoštvo okupilo se oko njega, pozdravljajući ga i rukujući se s njim. Nakon otpjevane himne uslijedila je bakljada i najavljen je Ante Gotovina. Popraćen ovacijama, obratio se okupljenom mnoštvu.

Pročitajte i ovo Ante Gotovina Bivši general Ante Gotovina o vojnom roku: "To je dobro za svakog, a i nikad ne znamo što nas čeka sutra" Tomislav Tomašević Ali već na ljeto... Tomašević izrazio žaljenje zbog toga što grad nije organizirao doček: Za sve okrivio nesporazum u komunikaciji

'Dobro večer, prijatelji. Prijatelji Pakoštana! Dobro došli, veselite se! Eto, napokon, nakon toliko godina, našao sam put do svoje kuće. Ne mogu reći drugo, nego da sam sretan. Sretan sam što sam među vama, što sam među svojima. Hvala vam na iskazanoj kršćanskoj ljubavi tijekom svih ovih godina', kazao je general Gotovina.

Spomenuo je kako kršćansku ljubav koja je njemu ukazana treba širiti dalje, posebice onima koji su najslabiji i onima koji su ugroženi. U našoj bi se domovini svaki čovjek trebao osjećati sretnim, kazao je general Gotovina. 'To je naš zajednički cilj. Kršćanska ljubav treba biti svakodnevno prisutna među nama i mi je trebamo širiti dalje', kazao je Gotovina i zaželio okupljenima ugodnu večer.

Nakon obraćanja Ante Gotovine upriličen je svečani vatromet.

Ukoliko budete na velikoj fešti u Pakoštanima pošaljite nam vaše fotografije i snimke na moj.report@novatv.hr ili ih objavite na našoj Facebook stranici.

Načelnik Pakoštana Milivoj Kurtov je rekao kako je u pripremi bio i stol dug jedan kilometar, ali zbog nedostatka vremena za organizaciju (budući da nisu do nedavno saznali kad general točno dolazi u Pakoštane), stol je dug 300 metara. 

>> Ante Gotovina - muškarac sa stilom!

Za organizaciju dočeka ponudili su se, kaže načelnik, ljudi iz cijele Hrvatske. Peku se volovi, janjci, a dolaze i poznati pjevači., među kojma i Thompson.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene