Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši predsjednik uprave Zagrebačkog holdinga oglasio reagirao je na tvrednje da je Dario Juričan sudjelovao u njegovom imenovanju.


Nikola Vuković kazao je danas kako Dario Juričan ni koji način nije sudjelovao u njegovom imenovanju na mjesto predsjednika Uprave.

Vezani članci Nakon teških Samodolovih optužbi Tomašević se odlučio oglasiti Tomašević: ''Moja savjest je čista, odgovornost velika, odlučnost čvrsta. Ako netko misli da smo radili nešto protuzakonito, neka nas tuži'' Ante Samodol Oglasio se jedan od smijenjenih čelnika Holdinga: "U samo sto dana prošao sam put od frajera koji se ne da j... do ucjenjivača"

"U čitavom tom razdoblju s njim sam se susreo samo jednom i to zadnjeg dana moje dužnosti 4. listopada kad je sve bilo gotovo. Juričan je pokušao djelovati kao posrednik u ‘mirnom razlazu’ pa ma što to značilo. U tome nije ni mogao uspjeti ali je barem ostao svjedok susreta sa gđom Benčić", naveo je Vuković.

Dotaknuo se i gradonačelnika Tomislava Tomaševića i njegove današnju konferenciju za novinare

"Drugo, gradonačelnik je danas dvaput ponovio neistinu da se taj susret dogodio na moje traženje. Odlučno demantiram taj navod, za što postoje svjedoci. Nisam imao nikakav interes za taj sastanak ali sam otišao iz pristojnosti i gđa Benčić mi je zahvalila što sam došao. Toliko za sada o dosljednosti gradonačelnika u istinitom iznošenju ‘činjenica’", zaključio je Vuković.

Da je Juričan posredovao pri mirenju, otkrio je smijenjeni Ante Samodol.

"Počinje novi tjedan – 4. listopada, a u sjedište ZGH dolazi D. Juričan i odlazi s Vukovićem kod Sandre Benčić u sjedište Možemo. Prema Vukoviću, tražili su da se razlaz napravi na miran način", napisao je među ostalim, 7. listopada na svom blogu i razotkrio kaos koji vlada u Holdingu.

Mediji su poslije toga pisali kako je upravo Dario Juričan Vukovića predložio za šefa Holdinga. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju