Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sjednica gradskog vijeća u Vukovaru danas se pretvorila u pravu dramu.


Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo (SDP), trebao je kvorum, kako bi se usvojio prijedlog za projekt otvorenog bazena u gradu, a to je dovedeno u pitanje, zbog prijašnje odluke o izbacivanju troje članova vijeća iz SDP-a, koji se danas na toj sjednici nisu pojavili.

Vezani članci Gordan Maras - 3 Hajdaš Dončić u Dnevniku Nove TV otkrio da se Maras može vratiti u SDP. No hoće li to biti tek nakon izbora novog šefa zagrebačkog ogranka? Peđa Grbin Grbin: Orbanov oglas u hrvatskim novinama neprimjeren

>> SDP kazneno prijavio Željka Sabu!

Stvar je, međutim, sasvim neočekivano, spasio vijećnik HDZ-a Slobodan Ristić, koji se pojavio na sjednici te je omogućio kvorum za usvajanje prijedloga o otvorenom bazenu. Naime, HDZ se protivio projektu otvorenog bazena i htjeli su izgradnju zatvorenog bazena. Sabo je bio protiv toga, jer je smatrao kako bi održavanje istog bilo preskupo za grad.

No, Ristić je suprotno odluci HDZ-a da se ne pojave na sjednici, ipak došao. Kao razlog je naveo to da ga naknada od 1.200 kuna obvezuje na dolazak na sjednicu. Svojoj stranci je stavio mandat na raspolaganje zbog neposlušnosti.

Grad Vukovar će tako sad od Fonda za obnovu i razvoj Vukovara tražiti novac za izgradnju otvorenog bazena - zahvaljujući ipak HDZ-u.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.