Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon nekoliko dana šutnje, o novom društvenom domu za čiju je gradnju državni tajnik u Ministarstvu obrane, Željko Goršić upregnuo i vojsku, na naš se upit napokon oglasio i njegov šef, Branko Vukelić.


Ministar obrane ograđuje se od ponašanja svog djelatnika i slučaja, koji je pod istragom i kriminalističke policije i USKOK-a, a o čemu je Nova TV izvještavala i do sada. Činjenicom da je Goršić, bez građevinske dozvole uspio dobiti priključak za struju, i onim što radi u svoje slobodno vrijeme, Vukelić se ne opterećuje.

Vezani članci Milan Bandić Zagrebačka skupština odbila SDP-ov zahtjev da se građanima otpišu računi za struju Slika nije dostupna Goršić je za MORH dvije osobe, zanima se USKOK

'Ne znam o tome, Ministarstvo obrane nema ništa s tim priključcima struje gradskih četvrti. Gradska četvrt Turanj nalazi se u Karlovcu. Tamo živi pet tisuća ljudi, imaju vodstvo, nadležnost MORH-a nije vezana za gradsku četvrt... obratite se gradonačelniku u Karlovcu. Radimo na puno objekata, pomažemo civilnom društvu, to nam je zadaća', rekao nam je Vukelić.