Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar progovorio

Vukelić: MORH nema veze s Goršićevim priključcima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon nekoliko dana šutnje, o novom društvenom domu za čiju je gradnju državni tajnik u Ministarstvu obrane, Željko Goršić upregnuo i vojsku, na naš se upit napokon oglasio i njegov šef, Branko Vukelić.

Ministar obrane ograđuje se od ponašanja svog djelatnika i slučaja, koji je pod istragom i kriminalističke policije i USKOK-a, a o čemu je Nova TV izvještavala i do sada. Činjenicom da je Goršić, bez građevinske dozvole uspio dobiti priključak za struju, i onim što radi u svoje slobodno vrijeme, Vukelić se ne opterećuje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna O bespravnoj gradnji Vukelić: Ako je bilo propusta, nekoga treba po guzici Slika nije dostupna Istraga Goršić je za MORH dvije osobe, zanima se USKOK

'Ne znam o tome, Ministarstvo obrane nema ništa s tim priključcima struje gradskih četvrti. Gradska četvrt Turanj nalazi se u Karlovcu. Tamo živi pet tisuća ljudi, imaju vodstvo, nadležnost MORH-a nije vezana za gradsku četvrt... obratite se gradonačelniku u Karlovcu. Radimo na puno objekata, pomažemo civilnom društvu, to nam je zadaća', rekao nam je Vukelić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene