Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VUK ZAKLAO PSA

Strava u blizini obiteljske kuće, vlasnik u suzama: "Čekao me zastrašujući prizor, rastrgani ljubimac Lino"

Vuk, ilustracija
Vuk, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
Vuk je sinoć u blizini obiteljske kuće u naselju Krković ubio psa.

U mjestu Krković, koje se nalazi u unutrašnjosti Dalmacije, sjeverno od Vodica, vuk je ispred obiteljske kuće, par stotina metara od dječjeg igrališta i škole, zaklao psa.

"Sinoć oko 23 sata čuli smo lavež našeg psa u dvorištu. Nedugo nakon toga i cijukanje. Zajedno s ocem i bratom otišli smo vidjeti što se dešava. Psa nije bilo u dvorištu, a pretragom okolice, svega 50 metara od kuće čekao me zastrašujući prizor, rastrgani ljubimac Lino", u suzama je za Infovodice ispričao Gabrijel Periša.

Pročitajte i ovo Puni dječji odjeli - 3 BOLNICE POPUNJENE Što se to događa? Dječje bolnice pune malih pacijenata s dišnim problemima, pedijatri imaju važan savjet za roditelje

Pročitajte i ovo Mario Banožić - 1 RUBRIKA RAZOTKRIVANJE Majstor kad treba naljutiti predsjednika, ali i majstor - slavonskih kobasica: Banožić otkrio što misli o Milanoviću, kao i koja je tajna njegova novog izgleda

"Znam da je velika kazna ako bi se vuk ubio zato to ne se smije se napraviti. Ali nije dobro da ti dolazi do kuće nosi pasa, netko bi morao reagirati", dodao je i rekao da će slučaj prijaviti veterinarskoj stanici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene