Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sutra počinje prosvjed

Vrgorački otpad i dalje ne može u Sinj: "Cetinski kraj neće biti kanta za smeće"

Prosvjed protiv odvoza vrgoračkog smeća u Sinj (Foto: Dnevnik.hr)
Prosvjed protiv odvoza vrgoračkog smeća u Sinj (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Miro Bulj (Foto: Dnevnik.hr) Miro Bulj (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Prosvjed protiv odvoza vrgoračkog smeća u Sinj (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Kamion s otpadom iz Vrgorca ni danas nije mogao ući na deponij u Sinju. Ulaz je spriječio saborski zastupnik Miro Bulj zajedno s mještanima koji su u to vrijeme održavali konferenciju za novinare.

Za nedjelju je najavljen prosvjed mještana koji će trajati tjedan dana. Podsjetimo, odlukom ministarstva otpad iz Vrgorca odlaže se u stotinjak kilometara udaljenom Sinju zbog čega negoduju oba grada.

Pročitajte i ovo Božo Petrov Briselske fotelje Petrov nakon odlaska Raspudića: "Iskreno mi je žao. Htio sam da svi budemo na listi" Marija Selak Raspudić Nastavak sukoba Selak Raspudić o raskolu u Mostu: "Zbog Miletića sam odustala od liste za europske izbore, ali nije samo on u pitanju"

Gradonačelnik Vrgorca potvrdio je kako jedan kamion s otpadom planira u ponedjeljak dovesti pred Županijsku skupštinu u Splitu.

"Cetinski kraj neće biti kanta za smeće u ovoj suludoj odluci ministra ugroze Ćorića", napominje Miro Bulj iz MOST-a.

"Želim čestitati nadležnima na ovako genijalnoj i inteligentnoj odluci, voziti smeće sto kilometara dalje. Želim poručiti da mi nismo ničije dežurno dolagalište smeća niti ćemo to dopustiti. I nek iskrcavaju sebi ispod prozora ovolike količine smeća", kaže ogorčeno Ivana Ančić Vidić iz Brnaza.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene