Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Zima u punom jeku: Pripremite se za hladni val koji nam dolazi sa sjevera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veliki hladni val zahvatit će Europu. Ni Hrvatska neće biti pošteđena.

Malo snijega moguće je u nedjelju u Lici i eventualno unutrašnjosti Dalmacije. Južnije na moru možda malo kiše, a drugdje suho, stabilno, ali jako hladno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno Sunčano vrijeme VREMENSKA PROGNOZA Za vikend uživajte u Suncu, od sredine tjedna drastična promjena: Na jednu stvar treba posebno pripaziti

Temperature bi sljedećih nekoliko dana mogle padati i ispod nule. Severe Weather objavio je u četvrtak desetodnevnu vremensku prognozu popraćenu satelitskom animacijom na kojoj se vidi kako je hladni val već počeo gutati dijelove Europe, a stiže i do Hrvatske.

Zima je u punom jeku. Tako bi temperature sljedećih dana tijekom noći mogle padati nekoliko stupnjeva ispod nule, a preko dana tek sitno prelaziti u plus.

No, nula neće donijeti i oborine. Idućih dana, kao i u nedjelju, većinom djelomice sunčano, suho, odnosno bez oborina i hladno. Jutra uz mraz i mjestimičnu maglu. I na Jadranu će od ponedjeljka većinom biti suho i stabilno, sunčanije, uz umjerenu i jaku buru. Također, hladnije nego do sad.

Istražili smo: 8 pravila uz koje ćete maksimalno zagrijati dom

Zima je pred vratima: Otkrivamo koji je najisplativiji način grijanja

10 spasonosnih savjeta za zimsku vožnju

Kako izgleda animacija hladnog vala koji je ''zaplavio'' Europu, možete pogledati u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene