Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

VREMENSKA PROGNOZA IVANA ČAČIĆA

Na kopnu kiša, na moru sunce! Meteorolog otkriva kada će se vrijeme stabilizirati

Za hidrološku situaciju dragocjena je svaka kap kiše, a na mjestimičnu kišu i pokoji pljusak i dalje valja računati u slijedećim danima, i to prije svega u kontinentalnom dijelu. Više sunca i ljetne topline zadržat će se na Jadranu.

Ujutro u unutrašnjosti pretežno oblačno mjestimice s kišom. Na Jadranu djelomice sunčano ponegdje još uz malo kiše. Na sjevernom djelu mjestimice umjerena i jaka, podno Velebita na udare i olujna bura. Najniža jutarnja temperatura od 13 do 17, na Jadranu od 18 do 23 Celzijeva stupnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

Danju u Središnjoj Hrvatskoj i dalje oblačno, mjestimice sa slabom kišom. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Temperatura poslijepodne od 22 do 24 stupnja.

Oblačno će prevladavati i u istočnim predjelima, ponegdje uz malo kiše, upozorio je meteorolog Dnevnika Nove TV Ivan Čačić. Ipak poslijepodne postupno razvedravanje. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni. Temperatura od 22 do 25 stupnjeva.

U Gorskoj Hrvatskoj pretežno oblačno mjestimice s kišom. Na Sjevernom Jadranu djelomice sunčano i uglavnom suho. U gorju povremeno umjeren sjeverozapadnjak, a na Jadranu umjerena i jaka bura. Najviša dnevna temperatura u gorskom području od 19 do 22, a na Jadranu od 26 do 28 stupnjeva.

U Dalmaciji pretežno sunčano i vrlo toplo. Samo ponegdje uz umjeren razvoj oblaka postoji mala mogućnost za kratkotrajni pljusak. Puhat će umjerena do jaka bura i sjeverozapadnjak. Najviša temperatura od 27 do 30 stupnjeva.

Sljedećih dana u unutrašnjosti promjenljivo, mjestimice s kišom ili pljuskovima, osobito u četvrtak. Ponovno vrlo toplo.

Na Jadranu pretežno sunčano, vrlo toplo i vruće, ali ne i posve stabilno pa su povremeno mogući lokalni pljuskovi. Puhat će slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene