Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Još ćemo malo uživati u suncu: Uskoro nas čekaju više jutarnje temperature, ali i kiša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se Austrija i ostala područja uz Alpe bore sa snježnim valovima, u Hrvatskoj je vrijeme uglavnom sunčano, a tako će biti još dva dana. Tek od četvrtka će biti oblačnije i kišovitije, a stižu nam i malo više temeprature.

Ujutro će u svim hrvatskim krajevima biti većinom sunčano. U kopnenim i gorskim krajevima temepratura će biti ispod nule – između -5 i -1 stupnja. Na Jadranu će biti sunčano i vjetrovito jer će puhati umjerena do jaka bura koja će već prijepodne početi slabjeti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Oblaci i kiša još će kratko potrajati, a doznajte hoće li na Uskrs zasjati sunce Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

Poslijepodne će vrijeme u središnjoj Hrvatskoj biti slično jučerašnjem: pretežno sunčano uz slab vjetar i temperaturu između osam i 11 stupanjeva.

U Slavoniji će povremeno biti više oblaka, ali dane će proći bez oborina. Zbog umjerenog, povremeno i jakog sjeverozapadnjaka, u Slavoniji će biti malo vjetroviije nego u središnjem dijelu. Temepratura će iznositi između sedam i 10 stupnjeva.

Na sjeverenom Jadranu će do sredine dana oslabjeti bura i okrenuti na umjeren sjeverozapadnjak, a u gorju će zapuhati jugozapadnjak. Uz sunčano vrijeme, temperatura će na sjevernom Jadranu iznositi od 10 do 13, a u gorskom dijelu sedam ili osam stupnjeva.

U Dalmaciji će dan također biti sunčan i malo topliji. Također, puhat će većinom umjeren sjeverozapadni vjetar. Temperatura će iznositi od 10 do 13 stupnjeva.

U kopnenom dijelu Hrvatske će još u srijedu biti sunčano, ali jutarnje će temeprature i dalje biti koji stupanj ispod nule. Od četvrtka će biti oblačnije, do kraja dana i uz kišu, a u petak navečer kiša će u gorju prijeći u snijeg i susnježicu.

Na jadranu će u srijedu biti sunčano, a od četvrtka će i na obali biti kišovito. Zapuhat će umjereno do jako jugo, a u petak je moguća i grmljavina. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene