Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija nakon revidiranih izvješća

Vrdoljak: Ne želim banalizirati stvari oko Plinacra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak rekao je danas kako ne želi banalizirati stvari oko Plinacra, već će reagirati nakon revidiranih izviješća poslovanja te tvrtke.

"Nećemo banalizirati politiku, a to je pitanje koje čujem već četiri mjeseca", kazao je Vrdoljak po završetku izbornog sabora HNS-a, odgovarajući na novinarsko pitanje hoće li biti smjena u Plinacru.

Napomenuo je kako će se argumentirani odgovori o Plinacrou dobiti nakon revidiranih poslovnih izviješća, a ne i provocirano od bilo kojeg naslova ili kvazi incidenta. "Nakon revidiranih izviješća poslovanja ćemo reagirati kako smo i rekli prije četiri mjeseca", rekao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Projekt vrijedan 60 milijuna eura Plinacro i Gazprom potpisali: Odvojak Južnog toka ide kroz Hrvatsku Slika nije dostupna 'Sadržaj ćemo tek definirati' Vrdoljak: HNS-ovi ministri podržali su paket zakona, a ne porez na nekretnine

>> Neposluh u državnoj tvrtki: Direktor HNS-ovac odbio Vladi slati izvješća?

Upitan kako ocjenjuje preporuku koju je predložio predsjednik Republik Ivo Josipović o tome kako riješiti financijsku krizu i teško stanje u kojem se nalaze hrvatski građani, ministar Vrdoljak kazao je kako treba vremena da bi izanalizirao te smjernice.

"Ovo društvo može uspjeti samo ako smo svi zajedno i ne banaliziramo politiku i nismo populisti, nego ako svi zajedno pomognemo. Siguran sam da će predsjednik Josipović pomoći i vrlo ozbiljno ćemo izanalizirati sve što je rečeno i uzeti u obzir sve što je moguće te napraviti dobru stvar", zaključio je ministar Vrdoljak. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene