Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako su u istražnom zatvoru, oko njih se odvija cijeli niz događaja.


Nakon što je Darko Maržić, odvjetnik Damira Vrbanovića dostavio dvije odvojene žalbe na sud u kojima je između ostalog zatražio da se dodatno smanji broj svjedoka koji bi se trebali ispitati, Vrbanović mu je oduzeo punomoć.

Dok su Mamići i Vrbanović u Remetincu, odvjetnici rade punom parom

Vezani članci Andrija Jarak Što će biti sa Zoranom Mamićem? "Za očekivati je da će ostati na slobodi u BiH, ali ne smije napustiti zemlju jer će u protivnome odmah biti uhićen" Zoran Mamić Zoran Mamić i službeno bjegunac: Nije se pojavio u Remetincu, raspisan Europski uhidbeni nalog

Tijekom jutarnje posjete u zagrebačkom zatvoru Remetinec, Damir Vrbanović otkazao je punomoć svojem odvjetniku, a kako doznajemo, nejegovo će mjesto preuzeti Mate Matić koji je svojedobno u odvjetnički tim pozvao i bivši premijer Ivo Sanader, no zbog sukoba interesa, Matić poziv nije mogao prihvatiti.

A dok odvjetnici, stari i novi, rade punom parom, Zdravko Mamić, očito se dobro snašao u Remetincu. Tijekom jede od dvorišnih šetnji, Zdravko je sa zatvorenicima zapjevao: 'Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook