Prometna policija, ilustracija
Prometna policija, ilustracija Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Vozač pod utjecajem alkohola od 3,04 promila u krvi, bez položenog vozačkog ispita bježao je policajcima PU ličko-senjske. Naposljetku je uhićen i izrečena mu je kazna.


Policijski službenici PU ličko-senjske jučer su u mjestu Kompolje zaustavljali automobil gospićke registracijske oznake, no 36-godišnji se vozač oglušio na svjetlosne i zvučne signale i nastavio je vožnju.

Uspjeli su ga zaustaviti u mjestu Švica te je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 3,04 promila te da nema položen vozački ispit.

Milanović na Mirogoju zapalio svijeću povodom obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom Milanović o zabrani rada nedjeljom: "To je predizborna finta, ništa se neće promijeniti. Ljudi rade do iznemoglosti"

Policijske postaje za upravne poslove u Petrinjskoj ulici Radi u Zagrebu, ne može više prijaviti boravište i sad mu prijeti kazna: "Za dva mjeseca se selim. Opet raditi nove dokumente? Ostat ću na ulici"

Vozač je uhićen te mu je izrečena kazna od 24.000 kuna zbog vožnje pod utjecajem alkohola i jer nema položen vozački ispit, kao i kazna zbog nepostupanja po znakovima ili naredbama policijskih službenika u iznosu od 3000 kuna.

''Kako bi se izbjegle najteže posljedice u prometu skrećemo pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometne propise, a posebice vozačima da ne upravljaju vozilom ukoliko su konzumirali alkoholna pića'', apeliraju iz policije.