Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počele blagdanske gužve

Očajni vozači čekaju satima, a 'Slovenci su neljubazni'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnim prijelazima Bregana i Macelj na ulasku u zemlju, kao i na izlasku iz Hrvatske na Bajakovu, stvaraju se kilometarske kolone vozila.

Većinom je riječ o vozačima iz zapadno-europskih zemalja koji putuju kući u Tursku, Bugarsku, Makedoniju i Rumunjsku na praznike. U protekla 24 sata u Hrvatsku je ušlo više od 30 tisuća vozila, a veće blagdanske kolone očekuju se i sutra.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki problem Slovenci uputili neobičan zahtjev zbog brojnih turista koji će ići prema Hrvatskoj: "To su zatražili prvi put" Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Kolone su duge i do deset kilometara, a vozači su nestrpljivi. 'Stanje na cesti je katastrofalno, gužve su. Idemo za Banja Luku malo za Božić i ferje', rekao je jedan vozač. 

'Užas, užas, tri sata čekamo, katastrofa. Slovenci su jako neljubazni', ustvrdila je druga vozačica.

Najveće gužve očekuju se upravo na graničnim prijelazima Bregana i Macelj te na autocesti Zagreb-Lipovac sve do izlaska iz Hrvatske na Bajakovu. Predviđanja također kažu da bi se val putnika u Hrvatskoj trebao stišati do Božića. Iza Nove godine on će se pak okrenuti u drugome smjeru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene