Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završili u bolnici

Muškarac i žena pali s motora na autocesti, a ono što je napravio vozač kamiona vjerojatno im je spasilo život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teže su ozlijeđeni vozač i putnica s motocikla nakon prometne nesreće koja se dogodila nedaleko od odmorišta Krka. Humanost poteza vozača teretnog vozila prepoznala je i policija.

U prometnoj nesreći teže su ozlijeđeni vozač i putnica s motocikla. 63-godišnji talijanski državljanin, upravljajući motociklom Honda talijanskih registracija, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, izgubio je nadzor nad motociklom, prešao u prometnu traku za pretjecanje, udario u betonski razdjelnik između traka, a od siline udara vozač i putnica pali su preko betonskog razdjelnika.

Od siline udara i pada vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, a putnica teške tjelesne ozljede opasne po život. Oboje su zadržani na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku.

Do nesreće je došlo u srijedu oko 15:10 na autocesti A1, nedaleko od odmorišta Krka.

Pročitajte i ovo Ilustracija smrt u Palešniku Uhićen vozač koji je naletio na 31-godišnjeg pješaka i pobjegao: Ostavio ga je da umre na cesti

"Ovom prilikom zahvaljujemo vozaču teretnog vozila koje je naišlo u trenutku ove prometne nesreće, a koji je fizički stao ispred unesrećenih i zaštitio ih da na njih ne naleti neko drugo vozilo u pokretu", objavila je PU šibensko-kninska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene