Riječki gradonačelnik Vojsko Obersnel u utorak je grubo izvrijeđao vijećnicu Ivonu Milinović, a danas je poručio da mu ne pada na pamet ispričati se.


Sjednica riječkog Gradskog vijeća ostala je u sjeni sramotnog ispada riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela, koji se verbalno obrušio na vijećnicu Ivonu Milinović. Ona je bila protiv rebalansa proračuna jer se režu rashodi za Europsku prijestolnicu kulture, a ona je upozorila da je dvojbeno što su supružnici zaposlenika gradske uprave dobivali autorske honorare za svečano otvorenje EPK-a.

Vezani članci Riječka gradska zastupnica HDZ-a Ivona Milinović (Foto: Dnevnik.hr) HDZ-ovka koju je sramotno izvrijeđao Obersnel: ''Često nas napada riječima koje me sram i ponoviti'' Vojko Obersnel (Foto: Pixsell,Goran Kovačić) Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel izvrijeđao HDZ-ovu vijećnicu, incident osudili iz HDZ-a, ali i iz Foruma žena SDP-a

Gradonačelnik joj je poručio da ne s**e, poručio joj da priča gluposti i nazvao je alapačom.

Nakon prospavane noći nema isprike. ''Nakon 6 sati vrijeđanja i omalovažavanja izgubio sam živce i reagirao pomalo neprimjereno'', ocijenio je Obersnel za N1. Dodao je da mu ne pada na pamet ispričati se vijećnici Milinović, ali kaže da se može ispričati drugim vijećnicima. Potvrdio je da se više neće kandidirati za gradonačelnika Rijeke.