Vesela ekipa burger bara (Foto: Facebook)
Vesela ekipa burger bara (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Ugodno iznenađenje dočekalo je radnike jednog popularnog zagrebačkog burger bara nakon Nove godine.


Vlasnica zagrebačkog 50 A Burger & Champaigne Bara, Amerikanka Adena Lavin, odlučila je svim radnicima pokloniti plaćeni godišnji odmor do 1. veljače 2019.

Vezani članci Nove hrvatske riječi, ilustracija Izabrane najbolje hrvatske nove riječi: Saznajte što su rukozborac, kihobran i dišnik te koje su još ideje bile predložene Ultra Europe 2019 (Foto: Pixsell,Borna Filic) - 1 Glas poduzetnika: Stožer i Vlada zaboravili su na jedan od glavnih motora hrvatskog turizma

U svojoj objavi na Facebooku napisala je:

"Svakog dana objavljujemo fotke naših burgera, koktela, ramena..., ali svega toga ne bi bilo bez našeg sjajnog osoblja koje vam sve to sprema i koje vas svakog dana poslužuje s osmijehom od uha do uha:) Radili su preko Adventa dan i noć i smatramo da su zaslužili da ih nagradimo.

Jedini način da firma bude uspješna je da ima sretne radnike, a radnici mogu biti sretni samo ako su dobro plaćeni i ako imaju dovoljno vremena za sebe. Kad radite u 50iju, onda niste samo radnik, nego dio 50 obitelji:) Odlučili smo sve naše radnike poslati na plaćeni godišnji do 1.2. Vidimo se u veljači s puno novih iznenađenja za Vas:) Želimo Vam sve najbolje u Novoj godini:)"