Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S predstavnicima Vlade i EU

Vlahušić: Dubrovčani strahuju od izolacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić, pomoćnik ministra prometa Jasmin Krizmanić i voditelj odjela za infrastrukturne projekte Delegacije Europske unije u Hrvatskoj Richard Masa obišli su gradilište Pelješkog mosta u Brijesti i razgovarali o nužnosti adekvatnog povezivanja Dubrovnika s ostatkom Hrvatske do ulaska Hrvatske u Europsku uniju.

Kako je priopćeno iz Ureda za odnose s javnošću Grada Dubrovnika, posjet tehničke inspekcije EU-a dio je užurbanih aktivnosti hrvatske Vlade i delegacije EU nakon prihvaćanja inicijative spajanja juga Hrvatske koju je ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić predstavila Europskoj komisiji u Bruxellesu.

Tom prigodom gradonačelnik Vlahušić posebno je naglasio kako je većina građana podržala ulazak Hrvatske u EU zbog povećanja slobode kretanja, dok građani Dubrovnika i dubrovačkog područja strahuju od izolacije ukoliko se do uspostave Šengenskog režima ne pronađe kvalitetno cestovno rješenje.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

>> Jug na nogama: Od Vlade traže da odustanu od ratifikacije s BiH!

Predstavnici izaslanstva EU u Hrvatskoj izrazili su uvjerenje kako će se do tada pronaći kvalitetno rješenje čiju će realizaciju EU biti spremna sufinancirati. (Hina) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene