Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Burne reakcije

Vlahušić: Do konačne odluke oko golf terena proći će neko vrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubrovniku burne reakcije na sinoćnju javnu raspravu o projektu izgradnje golf terena na Srđu.

Gradonačelnik Vlahušić naglasio je kako će do donošenja konačne odluke proći neko vrijeme, te je poručio kako će svi prijedlozi biti razmotreni. Na raspravi se dosta spominjala i odgovornost bivše gradske vlasti na čelu s Dubravkom Šuicom, koja je, kako je rečeno, pogodovala investitorima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vlahušić za Dnevnik Nove TV Golf na Srđu: 'Nadam se da ćemo sačuvati sve do čega nam je u Dubrovniku stalo' Slika nije dostupna Tvrde u Udruzi Grad Apartmanizacija Dubrovnika pod krinkom golfa?

>> Pravo na grad: Veličina prevare na Srđu je 30 puta Varšavska

'Ja ću tu odluku poštovati i dati ću vam je. Ali je neću dati danas, neću je dati ni za mjesec dana', poručio je prosvjednicima Vlahušić. Sinoćnja rasprava o golfu na Srđu nije donijela ništa novo, do ikakve odluke treba će pričekati neko vrijeme. Umjesto prijedlozima, rasprava je obilovala vrijeđanjima i uvredama. Dubrovački gradonačelnik nije propustio očešati se o svoju prethodnicu, Dubravku Šuicu.

'Kao što sam donio odluku da tužim bivšu gradsku upravu zbog prodaje 50 tisuća kvadrata zemljišta, koje je po meni, prodano po sramotno niskoj cjeni', rekao je Vlahušić. 'Prodali smo jedan dio zemlje ne Srđu, ali to nije imalo veze s golfom. Dakle, to je bila samo njegova predizborna poštapalica', odgovara Šuica. Državno odvjetništvo o ovome nije htjelo govoriti. I dok se političari i udruge prepucavaju, mještani Bosanke, koji žive neposredno uz buduća golf igrališta tvrde golf će svakako doći, pa bolje da dolazi u miru.

'Počela ga je gradska vlast za vrijeme Vida Bogdanovića i mi smo samo nastavili taj projekt. Gradonačelnik je vrlo nesiguran, i kao što sam više puta rekla, da je interesantna lakoća kojom on mijenja mišljenja', rekla je Šuica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene