Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentar oporbe

'Vladajuću koaliciju treba očistiti od nepotizma kao što je Holy obećala čišćenje zemlje od plastičnih vrećica'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se iz Vlade još nitko nije oglasio o prepiski ministrice Holy s predsjednikom uprave HŽ-a, oporba je dala svoj komentar na novonastalu situaciju.

'Ovo pismo i upozorenje koje je gospodin Valčić ne znam iz kojih razloga sada upotrijebio to stoji već tri mjeseca u ladici mislim da je to partijski zadatak neki stranački', rekao je Nenad Mrgan iz sindikata strojovođa Hrvatske.

Pročitajte i ovo Raspuštanje Sabora - 1 Ususret izborima Sabor se raspušta: Ovo su teme o kojima neće raspravljati Zastupnici oporbe u Saboru 14. ožujka Oporba sprema za izbore: "Na Dan žena saznali smo da se raspušta Sabor, vrijeme je da žene maknu HDZ s vlasti"

'To je inače postalo pravilo da se političari bave zapošljavanjem, pa i do portira', kritizirala je poteze Mirele Holy Dubravka Šuica.

>> Ministrica Holy dala ostavku!

Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić kritizirao je cijelu Kukuriku koaliciju. 'Nije tu ministrica Holy izuzetak. Ona je za Kukuriku koaliciju pravilo', oštar je bio Šišljagić.

'Čišćenje vladajuće koalicije od političkog nepotizma trebalo bi provesti kako je ministrica najavila čišćenje Hrvatske od plastičnih vrećica', rekao je Dragutin Lesar.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene