Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlada je Tomislava Karamarka dužnosti razriješila na današnjoj zatvorenoj sjednici.


Tehnička vlada je na zatvorenoj sjednici u četvrtak razriješila Tomislava Karamarka niza dužnosti koje je obavljao kao prvi potpredsjednik Vlade, prije nego što je podnio ostavku na tu funkciju.

Vezani članci Novi paket mjera - 4 Detalji Vladina paketa za suzbijanje inflacije i pomoć građanima Ilustracija Poskupjelo je gorivo: Ovo su nove cijene

Karamarko je tako razriješen dužnosti predsjednika Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija, člana Povjerenstva za raspolaganje nekretninama u vlasništvu RH, predsjednika Povjerenstva Vlade za upravljanje strateškim trgovačkim društvima, predsjednika Savjeta za suradnju s Međunarodnim kaznenim sudom i drugim međunarodnim sudovima, predsjednika Organizacijskog odbora Europskih sveučilišnih igara Zagreb - Rijeka 2016. godine, predsjednika Koordinacije za unutarnju politiku i upravljanje državnom imovinom te člana Kadrovske komisije Vlade, navodi se u priopćenju sa zatvorene sjednice Vlade.

Vlada je deklasificirala audio snimku, fonogram i zapisnik zatvorenog dijela sjednice koju je održala 8. lipnja 2016. u dijelu koji se odnosi na kadrovska pitanja, no u priopćenju se ne navodi na čiji je zahtjev to učinila.

Na zatvorenoj sjednici prihvaćena su i stajališta za sastanak Europskog vijeća 28. i 29. lipnja u Bruxellesu te za sastanke vijeća ministara.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju