Obavijesti Pretražite Navigacija
Očekivano

RAZRIJEŠILA GA VLADA Karamarko ostao bez niza dužnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada je Tomislava Karamarka dužnosti razriješila na današnjoj zatvorenoj sjednici.

Tehnička vlada je na zatvorenoj sjednici u četvrtak razriješila Tomislava Karamarka niza dužnosti koje je obavljao kao prvi potpredsjednik Vlade, prije nego što je podnio ostavku na tu funkciju.

Pročitajte i ovo Sjednica Vlade Na vrijeme od šest mjeseci Vlada predložila novi Nadzorni odbor Ine: Za predsjednika predložen Damir Mikuljan Jelenko Krešo Srušen dogovor Burno nakon odluke Ustavnog suda, iz Sindikata pravosudne policije poručuju: "Ovo je poruka svima"

Karamarko je tako razriješen dužnosti predsjednika Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija, člana Povjerenstva za raspolaganje nekretninama u vlasništvu RH, predsjednika Povjerenstva Vlade za upravljanje strateškim trgovačkim društvima, predsjednika Savjeta za suradnju s Međunarodnim kaznenim sudom i drugim međunarodnim sudovima, predsjednika Organizacijskog odbora Europskih sveučilišnih igara Zagreb - Rijeka 2016. godine, predsjednika Koordinacije za unutarnju politiku i upravljanje državnom imovinom te člana Kadrovske komisije Vlade, navodi se u priopćenju sa zatvorene sjednice Vlade.

Vlada je deklasificirala audio snimku, fonogram i zapisnik zatvorenog dijela sjednice koju je održala 8. lipnja 2016. u dijelu koji se odnosi na kadrovska pitanja, no u priopćenju se ne navodi na čiji je zahtjev to učinila.

Na zatvorenoj sjednici prihvaćena su i stajališta za sastanak Europskog vijeća 28. i 29. lipnja u Bruxellesu te za sastanke vijeća ministara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene