Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove promjene

Vladine škare podijelile izborne jedinice, građani nezadovoljni: "To je neobično i nema smisla, bedastoća!"

Prekrojene izborne jedinice i danas se komentiraju. Za premijera Andreja Plenkovića to su manje promjene, ali ne i za birače Solina ili Matulja. U Zagrebu se reporterka Dnevnika Nove TV, Sabina Tandara Knezović tramvajem provozala kroz čak tri izborne jedinice.

Solin desetak kilometara dijeli od Splita. Vladine škare izrezale su ga iz desete izborne jedinice. Odvojile od Splita i pripojile Zadru.

Pročitajte i ovo Prekrojene izborne jedinice, ilustracija - 4 Niz promjena Vladine škare prekrojile izborne jedinice, pogledajte videoprikaz gdje će tko glasati: Solin više neće sa Splitom nego sa - Zadrom

"To je neobično i nema smisla", rekla je Emica, a Vlado je dodao "To je njima gore neka shema. Oni se vide u tome, mi obični građani ne."

Koliko je Solin udaljen od Splita toliko su Matulji od Rijeke. Izrezani su iz osme izborne jedinice i sad su uz Pag, Gračac i Kutinu.

Pročitajte i ovo Nove izborne jedinice Oporba i Gong na nogama Frankenštajnske izborne jedinice: "HDZ ponovo krade izbore", "Jedinice spajaju Pag i Petrinju, Vir i Kutinu, Osijek i Koprivnicu"

"To je bedastoća. Što se tu više može reći", poručio je Želimir.

Više pogledajte u videoprilogu. 

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene