Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Angažirat će nezaposlene

Vlada odlučila: Financirat će radove na sanaciji poplavljenih područja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje omogućit će financiranje tih radnika u punom iznosu.

Gradovima i općinama pogođenim poplavama bit će omogućeno angažiranje nezaposlenih osoba na komunalnim javnim radovima na sanaciji terena i otklanjanju posljedica poplava, a Vlada će u 100-postotnom iznosu financirati javne radove na sanaciji poplavljenih područja, priopćeno je danas iz Vlade RH.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istražili smo HZZ traži 11.931 radnika Slika nije dostupna Alarmantno stanje KATASTROFA Broj nezaposlenih opet premašio 350.000!

VIDEO Pogledajte stravičan trenutak pucanja nasipa!

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje omogućit će financiranje tih radnika u punom iznosu, odnosno minimalnu plaću će im isplaćivati HZZ, bez participacije lokalnih jedinica vlasti.

Programi javnih radova gradova i općina pogođenih poplavama iz Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Vukovarsko-srijemske županije, a po potrebi i drugih županija, odobravat će se po ubrzanoj proceduri, kaže se u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene