Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Točan broj kandidata još se ne zna, jer njihove kandidature još danas i sutra mogu doći poštom, doznaje se u Zagrebačkom holdingu.


Zasad se više od 100 kandidata javilo na prvi javni natječaj za izbor i imenovanje predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga te četiri člana Uprave - za Javnu nabavu, Komunalne usluge, Financije te za Pravne poslove.

Vezani članci Imenovani Uprava i Nadzorni odbor Zagrebačkog holdinga Imenovani nova Uprava i Nadzorni odbor Zagrebačkog holdinga, odmah su dobili i nove zadatke Izraelski predjsednik, Isaac Herzog Nakon sukoba s Palestinom Izrael dobio novog predsjednika: ''Moramo se boriti protiv antisemitizma i mržnje''

Točan broj kandidata još se ne zna, jer njihove kandidature još danas i sutra mogu doći poštom, doznaje se u Zagrebačkom holdingu.

Na natječaju se za članicu Uprave za Pravne poslove, kako se doznaje, kandidirala i privremena upraviteljica Zagrebačkog holdinga Daniela Franić, koja je na tu funkciju došla 31. listopada prošle godine, nakon što je bivši predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić, osumnjičen u aferi Agram, dao ostavku. Neslužbeno se doznaje da se za predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga kandidirao i Branko Radošević, bivši predsjednik Uprave tvrtke Plinacro.

Objavljen oglas za posao od 20.000 kuna!

Grad Zagreb je 5. siječnja raspisao, prvi put javno, natječaj za izbor i imenovanje predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga te četiri člana Uprave - za Javnu nabavu, Komunalne usluge, Financije i za Pravne poslove, koji je bio otvoren do 19. siječnja.

Imenovanje na četiri godine

Kandidati za predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga morali su imati visoku stručnu spremu, pet godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u velikim gospodarskim subjektima i 15 godina radnog iskustva. Prednost su imali kandidati s izvrsnim znanjem engleskog jezika, naprednim znanjem rada na računalu, izvrsni u organizaciji, s iskustvom u izradi i implementaciji poslovne strategije, a poželjne su bile i izvrsne komunikacijske vještine.

ZET i Čistoća s najviše krivotvorenih svjedodžbi i diploma - njih 178!

I za kandidate za članove Uprave Zagrebačkog holdinga za Javnu nabavu, za Komunalne usluge, za Financije i za pravne poslove tražila se visoka stručna sprema, pet godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u velikim subjektima i 10 godina radnog iskustva. Također je bilo potrebno izvrsno znanje engleskog jezika, napredno znanje rada na računalu.

Za provedbu natječaja Zagrebački holding je angažirao agenciju koja se bavi posredovanjem pri zapošljavanju.

Predsjednik i članovi Uprave Zagrebačkog holdinga imenuju se na četiri godine.

Bivši predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić dao je ostavku u listopadu 2014. godine. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook