Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo uvjeta

Objavljen oglas za posao od 20.000 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedno od najvećih poduzeća u državi, nakon što je prijašnji šef morao odstupiti zbog optužbi za kriminal, traži novog šefa. I to putem - oglasa. Riječ je o Zagrebačkom Holdingu. Želite li radno mjesto s plaćom od najmanje 20 tisuća kuna, evo koje uvjete morate zadovoljiti.

Jedna od najvećih tvrtki u zemlji traži novog predsjednika Uprave. Novom šefu nudi više od 20 tisuća kuna plaće. Zagrepčani su i više nego zainteresirani.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prevare putem poruka Zagrebački holding poslao upozorenje: "Ako dobijete ovakav SMS, ne otvarajte link" Zagrebački Holding - 1 Građani šokirani Holding konačno odgovorio na upit o opomenama za odvoz smeća: "Provjerit ćemo sve uplate"

Prvi je ovo put da se šef holdinga traži putem javnog oglasa. Među ostalim, traži se radno iskustvo, diploma, te poznavanje stranog jezika i rada na računalu.

ZET i Čistoća s najviše krivotvorenih svjedodžbi i diploma - njih 178!

'Prije svega to je prvi put način izbora koji je primjeren takvom radnom mjestu, poduzeću koje prelazi 10 tisuća zaposlenih. Dakle to mora prije svega biti vrhunski menadžer. Osoba od koje možemo očekivati da s uspjehom nastavi rekonstruiranje Holdinga', kaže Vladimir Ferdelji, Član Nadzornog odbora Holdinga

I uspješno posluje s prihodima od oko 6 milijardi na godinu. Rok za prijavu na natječaj je do 19. siječnja. Bez obzira na uvjete, novi Predsjednik Holdinga morat će biti itekako oprezan. Podsjetimo, bivši predsjednik Holdinga Slobodan Ljubičić, uz Milana Bandića, jedan je od osumnjičenih u aferi Agram

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene