Zgrada Zagrebačkog holdinga
Zgrada Zagrebačkog holdinga Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Na stranicama Zagrebačkog holdinga u ponedjeljak je objavljen javni natječaj za još tri člana Uprave te gradske tvrtke.


Jedan od uvjeta za kandidate je, međuostalim, i da imaju najmanje deset godina radnog iskustva na poslovima koji zahtijevaju traženi stupanj stručne spreme – završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili s njim izjednačen studij odgovarajuće struke (VII. stupanj stručne spreme).

Vezani članci Snimljen razgovor Matije Posaveca Tajne snimke inkriminirajućih razgovora Posavca i Kobala: ''Evo, ja sam ti donio 10 hiljada. Probaj me, ako kako možeš varijantu...'' Kovanice eura - 2 Kako će izgledati naličje hrvatskih eurokovanica? Otvoren natječaj za izbor dizajna, bogate nagrade

Potrebno je imati najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u upravljanju trgovačkim društvima i/li drugim pravnim osobama u nekom od sljedećih područja: financije, restrukturiranje, komunalne usluge ili IT sektor.

"Zagrebački holding je najvažnije gradsko poduzeće koje pruža brojne komunalne usluge u gradu Zagrebu i kroz sljedeće četiri godine očekuje ga veliki zadatak povećanja učinkovitosti i smanjivanja troškova. Kako je Holding jedna od ključnih poluga za podizanje kvalitete života svih Zagrepčanki i Zagrepčana, od kandidatkinja i kandidata koji se planiraju javiti na natječaj očekujemo da su iznimno motivirani i spremni dati svoj doprinos i ponuditi inovativna rješenja u skladu s našom vizijom Zagreba kao zelenijeg, transparentnijeg i učinkovitijeg grada. Kako smo ranije i najavljivali, doista želimo vidjeti najbolje ljude na ovim mjestima, zbog čega pozivam sve kvalificirane i motivirane da se jave na natječaj", istaknuo je gradonačelnik Tomašević prilikom raspisivanja natječaja.

Zainteresirani kandidati moraju priložiti prijedlog programa razvoja Holdinga koji definira strateški okvir te glavne aktivnosti koje je potrebno poduzeti radi povećanja učinkovitosti i kvalitete usluga koje pruža Holding, stoji u tekstu natječaja. 

Članovi Uprave ZG holdinga biraju se na mandat od četiri godine. Natječaj je otvoren do 12. srpnja, a više o traženim uvjetima pročitajte ovdje