Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kandidat za ministra

Beroš odmah ide u Povjerenstvo jer ima promjena u imovinskoj kartici: "Ljubitelj sam satova"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući ministar zdravstva rekao je kako je već za danas dogovorio susret s predsjednicom Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Natašom Novaković.

Vili Beroš, koji bi na čelu Ministarstva zdravstva trebao zamijeniti smijenjenog Milana Kujundžića, već je za danas dogovorio sastanak s predsjednicom Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Natašom Novaković.

Pročitajte i ovo Vili Beroš "Zar je sramota pohvaliti se?" Beroš odgovorio na optužbe HUBOL-a: "Njihov pogled na zdravstvo obojen samo tamnim tonovima" Otvoreno pismo HUBOL-a "Spavate li mirno" HUBOL bijesan na Beroša: "Vi kao da živite u Lalalandu, gdje je sve predivno, nažalost moramo vas protresti iz sna u kojem lete flamingosi"

Rekao je to u emisiji Novi dan na N1 televiziji. Odgovarao je na pitanje o Kujundžiću. 

"Tko sam ja da sudim. U ovom trenutku ne vidim grijehe bivšeg ministra. Ja sam odmah dogovorio susret s gospođom Novaković," kazao je Beroš te dodao kako u njegovoj imovinskoj kartici ima promjena.

"Do u detalje ćemo prokomentirati moju imovinsku karticu. Ima promjena u njoj. Naime, refinancirao sam svoje kredite u bankama koje su putem Hrvatske liječničke komore nudile prihvatljiviju kamatu, to sam napravio", rekao je. 

"Više i ne zarađujem od aktivnosti izvan struke, kao što sam prije. S obzirom na to da sam bio pomoćnik ministra, manje sam vještačio na sudovima, stoga su moji prihodi manji. Ono u imovinskoj kartici odnosi se na neke djelatnosti u dopunskom radnom vremenu koje su mi tada bile moguće. Međutim, kao pomoćnik ni to više nisam mogao raditi", objasnio je budući ministar te dodao da će njegova supruga navesti dio svog nasljedstva, otprilike 26 kvadara stana u Španskom.

Komentirao je medijske napise o njegovu satu koji navodno vrijedi 35.000 kuna. Kazao je kako ih voli.

"Mogu priznati da sam ljubitelj satova. Taj sat sam dobio od svojih roditelja za doktorat. Ali najčešće nosim mnogo prihvatljivije sportske satove", objasnio je budući ministar i dodao da ne vidi problem sa svojim imenovanjem jer ima iskustvo u administraciji i dobro poznaje sustav.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene