Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hoće li ga smijeniti?

Vidošević: Glasovanje o davanju povjerenja moguće je na svakoj skupštini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HGK može na svakoj skupštini pokrenuti pitanje povjerenja i glasovanje o tome, ističe Vidošević.

U Opatiji se održava 2. međunarodni Invest Forum. Na prvom od četiri panela koji će se održati, a na temu članstvo u Europskoj uniji - nove mogućnosti regionalnog razvoja sudjelovali su između ostalih i potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar turizma Darko Lorencin te predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna više od 33 milijuna kuna Sjećate se Nadana Vidoševića i sudske trakavice oko izvlačenja novca iz HGK? Danas je bilo govora o paralelnom sustavu upravljanja: "Zato sam dobila otkaz" Slika nije dostupna Vidošević 'ništa nije znao' ANIMACIJA Ovako su godinama navodno izvlačeni milijuni iz HGK

>> Vidošević: Nadam se da ćemo iz ovoga izaći jači

Vidošević je upitan kada će se održati skupština HGK i hoće li dozvoliti skupštinarima da glasuju o tome hoće li mu ili ne iskazati povjerenje. 'Skupština će biti krajem studenoga, ona se uvijek održava u to doba. Tada se usvajaju planovi poslovanja za sljedeću godinu pa će ta tema sigurno biti jedna od tema', rekao je Vidošević dodajući da je glasovanje o davanju povjerenja moguće na svakoj skupštini.

Invest forum nastavlja se panelom 'Projekti razvoja turizma Primorsko-goranske županije', na kojem će, između ostalih biti predstavljeni Sportski i rekreacijski centar Platak-Grobnik, Razvojni projekti turizma grada Rijeke i Adrenalinski park Fužine.

Svi projekti koji se danas predstavljaju sakupljeni su u Katalogu investicijskih projekata i čija ukupna vrijednost premašuje deset milijardi eura. (Media Servis)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene