Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Željka Markić je u emisiji Veto, na lokalnoj zagrebačkoj televiziji Jabuka TV, među ostalim rekla kako je odrastanje sa samohranim roditeljem također neprirodno okruženje.


Željka Markić iz inicijative 'U ime obitelji' u srijedu je na pitanje voditeljice emisije 'Veto' na Jabuka TV-u bi li radije stavila dijete u dom za nezbrinutu djecu ili dala na posvajanje istospolnom paru odgovorila kako bi ga radije smjestila u dom. U nastavku razgovora Markić je ponovila do sada već više puta izrečene izjave o referendumu, te kazala kako odredbom kojom bi se brak definirao kao zajednica muškaraca i žene u Ustavu pokušavaju zaštiti građane protiv mogućnosti istospolnih brakova.

Vezani članci Suinicijator inicijative \"67 JE PREVIŠE\" Krešimir Sever gostuje u Dnevniku Nove tV (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Krešimir Sever najavio sakupljanje potpisa za referendum: "Ljudi su se bojali da ćemo odustati, ali dobro smo se pripremili" Sindikalisti okupljeni u inicijativu 67 je previše (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Incijativa "67 je previše" predstavila referendumsko pitanje, prikupljanje potpisa počinje 27. travnja

>> U ime obitelji o reakcijama na izjavu Željke Markić: 'Ovo je još jedna potvrda koliko je važan izlazak na referendum'

>> Evo što strani mediji pišu o predstojećem referendumu u Hrvatskoj!

'Ministar Jovanović, ali i cijela Vlada, pokušavaju provesti preodgoj ovog društva, i to kroz obrazovni sustav, i puno puta su najavljivali omogućavanje posvajanja djece', rekla je Željka Markić.

Na pitanje misli li da u ovoj krizi ne bi trebalo trošiti gotovo 50 milijuna kuna na provođenje referenduma zbog nečega što već postoji u Obiteljskom zakonu, Markić je odgovorila kako joj je žao što će biti potrošeno toliko novca, ali i da je sam premijer Zoran Milanović rekao da demokracija košta.

'Lažu oni koji tvrde da mi bilo koga diskriminiramo. Mi samo želimo zaštititi ono što je temelj ovog društva, a to je brak između muškarca i žene i obitelj', rekla je među ostalim i dodala kako je odrastanje sa samohranim roditeljem također neprirodno okruženje.

Cijelu emisiju pogledajte OVDJE:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook