Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabranjeno snimanje

VIDEO: Za ocjenu ustavnosti harača podnijeli 16.000 potpisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sindikat PPDIV-a podnio je Ustavnom sudu 16.000 potpisa za ocjenu ustavnosti Zakona o kriznom porezu.

U Ustavni sud pakete s 16.000 potpisa prehrambenih, poljoprivrednih, duhanskih i vodoprivrednih radnika, unio je njihov sindikat, ali odlaganje kutija na pod porte, bilo je strogo zatvoreno za javnost zbog čega ni naše kamere tamo nisu imale pristup. 'Mi smo građani ove države, mi je cijenimo, mi je i volimo ali upravo s ovim činom mi upozoravamo državu da mora biti mater i prema hrvatskim radnicima, a s ovim nametima na gospodarstvo i plaće je ona sve više maćeha hrvatskim radnicima', rekao je Josip Pavić iz sindikata.

Pročitajte i ovo Sabor Porezni paket Izglasane porezne promjene koje će utjecati i na plaće: "Očito ne živite u istoj državi kao narod, otiđite u trgovinu!" Slika nije dostupna Blago nama s njima Neka narod pati, bitno da se plati!

>> Vlada: Odbijte prijedloge za ocjenu ustavnosti harača!

'Hrvatsko gospodarstvo ovakvo onemoćalo kakvo jest ne može više nositi teret skupe države, a o tome što smo rekli da ćemo ako bude nužno rješavati problem na ulici cijenimo da je to u sklopu svih zahtjeva i drugih sindikata koji su nezadovoljni situacijom u državi i koji pripremaju prosvjed', dodao je Pavić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene