Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Velikim brojem turista potkraj rujna još se uvijek može pohvaliti i Istra. Ondje i dalje traje pravi ljetni ugođaj - nose se kupaći kostimi!


Iako priroda pomalo već oblači jesensko ruho, na istarskim se plažama turisti i dalje kupaju. More je kažu, toplo, a bolje je nego ljeti jer je manje ljudi i sunce nije jako. Ljetne radosti tako i dalje traju na svakom koraku pa ne čudi da su turistički kapaciteti još uvijek u punom pogonu. 'Najave su izvrsne sada i za ove dane rujna, ali i za listopad. Tako da velika većina hotela u Rapcu će biti otvorena i radit će do kraja idućeg mjeseca', kazala je Radmila Kos Paliska iz Turističke zajednice Labina.

Vezani članci Ilustracija Napumpali ilegalni biznis u SAD-u pa u Istri kupovali nekretnine: Šteta veća od milijun eura Ilustracija Objavljena nova karta rasprostranjenosti meduza: Viđene nove vrste, četiri osobe prijavile ubode

Ugodna temperatura mora, sunce koje ne traži jak zaštitini faktor na koži i izostanak ljetne gužve, glavni su aduti za godišnji odmor početkom jeseni. Svi oni koji su ga odlučili koristiti upravo u rujnu i listopadu, prema sadašnjim prognozama, stići će se i okupati. 'Postoje veliki izgledi da lijepo i sunčano vrijeme potraje čak i do kraja rujna, pa ja vjerujem i veći dio listopada', rekao je meteorolog Mario Grabar.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju