Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plaže i smještaj puni

VIDEO: U Istri i dalje traje ljeto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velikim brojem turista potkraj rujna još se uvijek može pohvaliti i Istra. Ondje i dalje traje pravi ljetni ugođaj - nose se kupaći kostimi!

Iako priroda pomalo već oblači jesensko ruho, na istarskim se plažama turisti i dalje kupaju. More je kažu, toplo, a bolje je nego ljeti jer je manje ljudi i sunce nije jako. Ljetne radosti tako i dalje traju na svakom koraku pa ne čudi da su turistički kapaciteti još uvijek u punom pogonu. 'Najave su izvrsne sada i za ove dane rujna, ali i za listopad. Tako da velika većina hotela u Rapcu će biti otvorena i radit će do kraja idućeg mjeseca', kazala je Radmila Kos Paliska iz Turističke zajednice Labina.

Pročitajte i ovo Mađarski turist autom ušao u more Mađar na Viru "Dobro ga išamarati i gurnuti u more": Snimka s Jadrana izazvala bijes Smeće na plaži Gdje su vam kante? Deponij na samo nekoliko metara od kupača razljutio i domaće i turiste: "Ovo ništa nije novo od paradajz turista"

Ugodna temperatura mora, sunce koje ne traži jak zaštitini faktor na koži i izostanak ljetne gužve, glavni su aduti za godišnji odmor početkom jeseni. Svi oni koji su ga odlučili koristiti upravo u rujnu i listopadu, prema sadašnjim prognozama, stići će se i okupati. 'Postoje veliki izgledi da lijepo i sunčano vrijeme potraje čak i do kraja rujna, pa ja vjerujem i veći dio listopada', rekao je meteorolog Mario Grabar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene