Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Velikim brojem turista potkraj rujna još se uvijek može pohvaliti i Istra. Ondje i dalje traje pravi ljetni ugođaj - nose se kupaći kostimi!


Iako priroda pomalo već oblači jesensko ruho, na istarskim se plažama turisti i dalje kupaju. More je kažu, toplo, a bolje je nego ljeti jer je manje ljudi i sunce nije jako. Ljetne radosti tako i dalje traju na svakom koraku pa ne čudi da su turistički kapaciteti još uvijek u punom pogonu. 'Najave su izvrsne sada i za ove dane rujna, ali i za listopad. Tako da velika većina hotela u Rapcu će biti otvorena i radit će do kraja idućeg mjeseca', kazala je Radmila Kos Paliska iz Turističke zajednice Labina.

Vezani članci Skratile kosu Vrućine su ih ponukale da skrate kosu, prezadovoljne su promjenom Ljeto na Instagramu (Foto: Instagram) Cure s Instagrama podijelile publiku, koja vam se verzija više sviđa?

Ugodna temperatura mora, sunce koje ne traži jak zaštitini faktor na koži i izostanak ljetne gužve, glavni su aduti za godišnji odmor početkom jeseni. Svi oni koji su ga odlučili koristiti upravo u rujnu i listopadu, prema sadašnjim prognozama, stići će se i okupati. 'Postoje veliki izgledi da lijepo i sunčano vrijeme potraje čak i do kraja rujna, pa ja vjerujem i veći dio listopada', rekao je meteorolog Mario Grabar.