Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puljak ima plan

VIDEO Splićani zgroženi ponašanjem nekih turista: "U Varošu smrdi po mokraći, puno je škovaca. Skinuo je gaće i u fontani prao pozadinu"

Debele kazne očekuju turiste koji se budu nedolično ponašali u Splitu. Gradonačelnik Ivica Puljak za Dnevnik Nove TV iznio je plan.

Ljeto nije ni počelo, a noćni izlazak u Splitu znači gomilu mladih stranaca na ulicama, od kojih su neki ne samo pijani nego toliko uništeni da leže po ulicama, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Sofija Preljvukić.

"Bila sam u Varošu, smrdi po mokraći, puno škovaca. Na pazaru, u fontani, gospodin je skinuo gaće i prao pozadinu", opisala je zgrožena Nena.

Komunalni redari počeli su ispisivati kazne, 150 eura za pijenje alkohola na ulici, za mokrenje i povraćanje po 300, ali nemoćni su.

Alkoholizirani turisti, ilustracija - 2 Alkoholizirani turisti, ilustracija - 2 (Foto: DNEVNIK.hr)

Pročitajte i ovo Uhićenja u slučaju djevojčice Nikoll - 3 Preminula na Uskrs Slučaj koji je zgrozio javnost: Potvrđena presuda roditeljima malene Nikoll

"Bit će natpisi, printat ćemo letke tamo gdje turisti najviše prolaze, na društvene mreže naročito. Tamo gdje turisti najviše borave", najavio je splitski gradonačelnik Ivica Puljak u Dnevniku Nove TV. 

Kako izgleda gnjusno ponašanje nekih turista, pogledajte u videu.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene