Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BAKLJADA I U RIJECI

VIDEO Spektakularni prizori s Krčkog mosta: Bakljadom odana počast braniteljima poginulima u Domovinskom ratu

Aktualno Galerija Bakljada na Krčkom mostu - 2 Bakljada na Krčkom mostu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Bakljada na Krčkom mostu - 4 Bakljada na Krčkom mostu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Bakljada na Krčkom mostu - 3 Bakljada na Krčkom mostu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Bakljada na Krčkom mostu - 1 Galerija 1/4 >>
Oluja se večeras slavila bakljadama na Krčkom mostu, ali i u Rijeci.

Povodom obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja, kao i posljednjih godina, održana je bakljada na Krčkom mostu. Tako je već petu godinu zaredom na mostu obilježen Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Pročitajte i ovo Oluja Upozorenje VIDEO Pineapple Express pogodio Kaliforniju: Sve je potopljeno, a najgore tek dolazi: "Ovo bi mogla biti povijesna oluja" Oluja u Norveškoj Klimatske promjene FOTO Europsku zemlju pogodio uragan kakav mlađe generacije ne pamte: Rijetka pojava mogla bi se sve češće ponavljati

Za bakljadu su se pobrinule udruge Plavo-bijeli otok i Vavik vjerna Kirija u suradnji s Armadom. Zbog sigurnosti je na nekoliko minuta promet mostom bio obustavljen, kazali su iz HAK-a.

Spektakl na Krčkom mostu pogledajte u videu priloženom uz tekst.

Bakljade je ove godine u organizaciji Armade bilo i u Rijeci, na Molo longu. Armada je, naime, odlučila svoju Olujnu bakljadu s Krčkog mosta preseliti u središte Rijeke, kako bi se glavnom gradu Primorsko-goranske županije dalo posebno svečanu notu.

Molo longo su tako obasjale 222 baklje u spomen na 222 poginula branitelja s područja Primorsko-goranske županije.

Kako je u Rijeci odana počast Oluji pogledajte u galeriji. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene