Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ante Barišić u razgovoru s Madunićom

VIDEO: Sanaderov rizničar se konzultira s odvjetnikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladena Barišića, bivšeg HDZ-ovog rizničara i šefa Carine, koji se nalazi pod istragom USKOK-a, danas je snimila naša ekipa u razgovoru s njegovim odvjetnikom Antom Madunićem.

Odvjetnik Ante Madunić za Dnevnik.hr je potvrdio da je danas kratko prošetao i porazgovarao sa svojim klijentom Barišićem te kaže da je to bio uobičajeni razgovor s klijentom. 'Nismo o ničemu posebnom razgovarali jer nisam imao uvid u spis USKOK-a. zamjenik ravnatelja USKOK-a mi je rekao da bi Barišić na razgovor trebao biti pozvan krajem mjeseca i tada ćemo tek vidjeti spis. Kada vidimo spis ćemo moći više toga komentirati. Trenutno ne znamo uopće što tamo stoji', rekao je Madunić za Dnevnik.hr.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tko je mala Anika? Prijateljstvo policajca i male Romkinje koje je dirnulo cijeli svijet Slika nije dostupna Tko zlostavlja životinje Nitko ih nije prepoznao… dok nije bilo prekasno!

>> Sanaderov rizničar Barišić pod istragom USKOK-a

Istraga protiv Barišića se, prema neslužbenim informacijama iz USKOK-a, vodi zbog sumnje da je nezakonito posredovao kako bi tvrtka Fimi-medija, njegove prijateljice Nevenke Jurak, dobila posao marketinga i oglašavanja od INA-e i Croatia osiguranja.

Barišića je krajem siječnja ove godine predsjedništvo HDZ-a smijenilo s mjesta stranačkog rizničara jer, kako je tada izjavila predsjednica stranke Jadranka Kosor, taj posao i nije obavljao otkako je ona na čelu stranke. Na upit hoće li Barišića smijeniti s mjesta ravnatelja carine dva dana poslije u Hrvatskome saboru je rekla kako će vlada reagirati dozna li da bilo koji državni tajnik ili ravnatelj uprave svoj posao ne radi po zakonu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene