Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi kontekst

VIDEO Sanader prije 5 godina: Oni koji daju i primaju mito neće mirno spavati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon današnje nepravomoćne presude bivšem premijeru Ivi Sanaderu, jedna video snimka 11. sabora HDZ-a iz 2007. godine ponovno je postala hit na Facebooku.

Gledano iz današnjeg konteksta, energičan govor bišeg premijera i šefa HDZ-a Ive Sanadera na spomenutom saboru stranke, poprima posve nove okvire. Pogledajte zašto.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Pozvao na glasanje Milanović: ''Tko god je dignuo ruku za Turudića, neprijatelj je Hrvatske'' Ivan Penava i Andrej Plenković Navodno tajno snimljeno Plenković snimljen kako vrijeđa Penavu i Most? "Moja baba pokojna bi tako mogla biti gradonačelnica Vukovara... Most - to su bolesnici"

>> Sanaderu 10 godina zatvora: Ratni profiter i izdajica nacionalnih interesa!

>> VIDEO Neprimjeren način iznošenja presude Sanaderu!

'Tražit ću da se iz instituta pomilovanja isključe dileri, pedofili i organizirani kriminal', isticao je bivši premijer u govoru, u niže priloženoj snimci.

'Poručujem odavde svima onima koji se bave nečasnim radnjama, danas nakon operacije Maestro, lopovi, lupeži, kriminalci i oni koji daju i primaju mito, neće više mirno spavati. To je odlučna poruka odavde iz Cibone, dragi prijatelji', govorio je prije 5 godina Sanader.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene