Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasrnuli na direktora Slovenca

VIDEO: Radnici splitske pivovare napali direktora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici Jadranske pivovare toliko su bijesni na slovenskog vlasnika da su fizički nasrnuli na direktora Tomaža Udriha. Vlasnik splitske pivovare je pivovarna Laško koja je u ozbiljnim problemima, a kriza se prelijeva i u Split. Gotovo 200 radnika moglo bi ostati bez posla.

Postoje četiri kupca koja žele kupiti Jadransku pivovaru i nastaviti proizvodnju, ali Laško je ne želi prodati nego likvidirati, bijesno su nam pojašnjavali Sindikalisti i radnici. 'Likvidacija to znači gašenje proizvodnje uništavanje', rekao je jedan radnik.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Odsad pijem vino" VIDEO Pivovara otvorila istragu zbog šokantnog videa: Radnik se popeo na kontejner, nitko nije mogao vjerovati što je onda napravio Slika nije dostupna Ogorčeni radnici Direktoru Jadranske pivovare radnici zabranili ulaz

Nakon dolaska direktora radnici su ga gotovo linčovali. A onda se pojavio bijeli pasat slovenskih registracija i radnici su počeli bijesno zviždati i dobacivati pogrdne riječi. Bio je to slovenski direktor Tomaž Udrih koji je vidio novinare i bez riječi otišao u ured pa su nas Sindikalisti poveli unutra.

Potom direktor odluči da je dosta i izlazi van. No, radnici su već posve revoltirani i spremni gotovo na fizički obračun, a pojedinci kreću prema automobilu. Na koncu direktor ignorira i gradonačelnika Solina koji je došao podržati radnike. Sigurno je da ovih radnika neće tek tako prepustiti svoja radna mjesta.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene